czwartek, 26 lutego 2015

Jeżeli jesteście fanami dań gdzie królem jest marchewka takie racuchy bardzo przypadną Wam do gustu. Uwielbiam ciasto marchewkowe z dodatkiem orzechów.. pyszności. Dlatego jestem przekonany, że przepis jaki zaproponowała nam Marta z bloga Przepiśnik Marty – będą smakowały rewelacyjnie.


Racuchy marchewkowe będą idealne dla dzieciaków, które czasami mogą unikać warzyw. Czasami możemy im przemycić coś pysznego i zdrowego w bardzo sprytny pomysł.. jeżeli zdecydujecie się na podanie wersji zdrowszej polecam usmażyć racuchy na patelni teflonowej bez dodawania oleju. Do przygotowania racuchów będziecie potrzebowali: marchewkę, mąkę pszenną, jajka oraz kilka dodatkowych składników. Cały proces przygotowania znajdziecie na blogu Marty. Link znajdziecie pod zdjęciem.

źródło: http://przepisnikmarty.blog.pl/2015/02/17/racuchy-marchewkowe/


Jak Wam się podoba taka propozycja?
Takie racuchy mogą być idealne na obiad, ale również jako deser.
Idealnie sprawdzą się w obydwu przypadkach.
Życzę smacznego!




0 komentarze