poniedziałek, 15 czerwca 2015

Ma widok tego przepisu niektórym "poleci ślinka" i przypomni się dzieciństwo, niektórzy natomiast przejdą ekspresowo do kolejnego przepisu. Ale cóż....jest kilka przepisów, które jedni kochają - drudzy nienawidzą i ten jest właśnie jednym z nich. Smalczyk w innym wydaniu - z jabłkiem i cebulką - może przypaść do gustu amatorom tego smakołyku.


Autorka przepisu do przygotowania smalcu użyła surowego podgardla (ewentualnie słoniny), wędzonego boczku ( ewentualnie podgardla), jabłka, cebulki, majeranku, pieprzu i soli.Po dokładny przepis zapraszam na blog - link poniżej zdjęcia.
źródło: http://kuchennymajstersztyk.pl/po-polsku/smalec-z-jablkiem-i-cebulka/


Smacznego:)
Jeżeli chciałabyś podzielić się swoim przepisem napisz do nas na kuchmix1@gmail.com



0 komentarze