poniedziałek, 7 września 2015

Myślę, że ten przepis spodoba się wszystkim amatorom podrobów.  Dziś przepyszna wątróbka cielęca z kurkami i zieloną fasolką szparagową.


Autorzy przepisu oraz jednocześnie bloga "Sezonowy garnek" czarują nas tym niesamowitym przepisem na wątróbkę w całkiem innym wydaniu. Danie wygląda rewelacyjnie i każdy uwielbiający tego typu smakołyki, po jego skosztowaniu poczuje się jak w niebie :) Autorzy dodatkowo podpowiadają nam co zrobić, by wątróbka była mięciutka i soczysta. Po dokładny przepis zapraszam na blog - link poniżej zdjęcia.

Źródło: http://sezonowygarnek.pl/watrobka-z-kurkami-i-fasolka/




Smacznego:)
Jeżeli chciałabyś podzielić się swoim przepisem napisz do nas na kuchmix1@gmail.com



To jest najnowszy artykuł
Starszy post

0 komentarze