piątek, 27 marca 2015

Tym razem przedstawiam przepis dla fascynatów szparagów, jednak zachęcam każdego do wypróbowania ich. Jeżeli szukasz czegoś nowego w swojej kuchni to danie sprawdzi się idealnie. Szparagi zaiekane w cieście francuskim z szynką, serem, czosnkiem i suszonymi pomidorami oraz sosem czosnkowym zasmakują wszystkim Twoim domownikom lub zaproszonym gościom.


Do przygotowania tego dania nie potrzebujesz wiele czasu, więc sprawdzi się jako szybka kolacja lub potrawa dla nieoczekiwanych gości. Warto zaopatrzyć się w ciasto fancuskie, z którego możesz zrobić bardzo wiele pyszności. Jeżeli nie przepadasz za sosem czosnkowym, postaw na koperkowy czy beszamelowy. Zapraszam do przepisu – link znajdziecie na dole strony.

źródło: http://kulinarne-niebanalne.blogspot.com.es/2013/09/szparagi-zapiekane-w-ciescie-z-szynka.html



Jak Wam się podoba ten przepis?
Smacznego życzę :)



0 komentarze